Accident grav la Coșești! A ajuns cu mașina pe gard

de | 19.12.2023 08:08 | Județean, Eveniment, Importante

Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe DJ 731, pe raza comunei Coșești.

Din primele informații, o șoferiță, în vârstă de aproximativ 53 de ani, a intrat într-un cal lăsat liber pe stradă, iar în urma impactului a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și a ajuns cu mașina pe gardul unei gospodării.

630ff6d6 1b5a 4d05 9ce9 c5b3736a5abf - Accident grav la Coșești! A ajuns cu mașina pe gard

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, a rezultat că, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, o femeie de 53 de ani, din Pietroșani, care conducea un autoturism pe DJ 731, pe raza comunei Coșești, circulând din direcția Domnești spre Piscani, a lovit o cabalină, aflată pe partea carosabilă, după care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind gardul unui imobil.”, transmite IPJ Argeș Argeș

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

În urma impactului violent, șoferița a rămas încarcerată și a avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi extrasă. Ulterior, ea a fost predată echipajului medical, care a transportat-o la spital.  La prima evaluare, femeia prezenta suspiciune de fractură cervicală și lombară și un traumatism la nivelul feței.

Din păcate, calul a fost rănit mortal.

Potrivit ISU Argeș, în momentul accidentului, în autoturism se afla doar femeia de aproximativ 53 de ani.

La locul solicitării, pompierii asigură măsurile specifice pentru prevenirea incendiilor.

De asemenea, polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni sunt la fața locului pentru sprijin, iar polițiștii Serviciului Rutier Argeș desfășoară cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 23 de ani, prins gonind cu 124 km/h prin Stâlpeni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Coșești