(Video) Accident grav la Lunca Corbului. Bărbat transportat la spital!

de | 18.06.2024 07:24 | Județean, Eveniment, Importante

INFORMAȚII NOI

În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Craiova, județul Dolj, conducea un autoturism, pe DN 65 Lunca Corbului, din directia Slatina spre Pitești, iar pe fondul altor preocupări, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu ansamblu rutier condus de un bărbat de 57 de ani, din Pantelimon, județul Ilfov, care ar fi încercat să evite impactul, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se în afara carosabilului.

Șoferul ansamblului rutier a suferit leziuni, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

IPJ Argeș mai precizează că ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că aceștia nu au consumat alcool.

Oamenii legii au întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

ȘTIRE INIȚIALĂ

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier grav produs în localitatea Lunca Corbului, pe DN65, între un cap tractor cu cisternă, care, din primele informații, transportă faină, și un autoturism.

În urma incidentului a fost rupt un stâlp de electricitate, iar camionul s-a răsturnat într-o curte.

O singură persoană a fost rănită, bărbatul din interiorul camionului, care este conștientă și primește îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD.

Totodată pompierii aflați la fața locului asigură zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu, deoarece sunt scurgeri de lichide combustibile.

accident cisterna si autoturism

Foto: ISU Argeș

UPDATE

Victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 57 de ani care a fost rănit pe partea stângă a corpului și este transportat la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

accident cisterna si autoturism

Foto: ISU Argeș

Centrul INFOTRAFIC anunță că circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

„Se estimează reluarea traficului după ora 08:00”, a transmis în această dimineață INFOTRAFIC.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Panică pe Frații Golești! Pompierii argeșeni au fost solicitați pentru deblocarea unei uși

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC | Craiova | DN 65 | DN65 | Dolj | Ilfov | Lunca Corbului | Pitești | Slatina

Ultimele articole