Accident grav pe A1! Impact între două TIR-uri și o camionetă

de | 05.01.2024 10:16 | Eveniment, Național

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață, în Sibiu, acolo unde două TIR-uri și o camionetă au intrat în coliziune. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

PTc4MCZoPTQ0MCZoYXNoPWRkN2I5Y2VmNjZlOTg5ODYwZGUxNDI0NzAxYjQyYmVh.thumb - Accident grav pe A1! Impact între două TIR-uri și o camionetă

Potrivit news.ro, 9 persoane au fost implicate în accidentul produs pe A1, la km 245, pe sensul de mers Sibiu – Sebeş.

Dată fiind gravitatea evenimentului, autoritățile au hotărât activarea Planului Roșu de intervenție. Traficul în zona coliziunii celor trei mijloace de transport a fost blocat.

La faţa locului au fost mobilizate 2 ambulanţe SMURD, 1 autospecială de descarcerare, 1 maşină de stingere, 1 autospecială pentru transport victime multiple  şi 4 ambulanţe SAJ şi a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Care este starea persoanelor implicate în accident

În urma impactului, două persoane, un bărbat şi o femeie, au rămas încarcerate, fiind extrase de echipajele de intervenție.
Potrivit sursei citate, toate cele nouă persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la fața locului și apoi au fost transportate la spital: una de către elicopterul SMURD, patru de către echipajele ISU şi patru de către echipajele SAJ.

Patru dintre ele au suferit răni mai grave.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani, a suferit răni grave la un picior și  a fost transportat la spital de către elicopterul SMURD.

Planul Roșu de Intervenție a fost activat timp de aproape o oră.
Foto: ISU Sibiu
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sibiu