Accident grav pe DN 6! O persoană a murit, iar alte șase au ajuns la spital

de | 24.03.2024 15:14 | Eveniment, Național

Un grav accident rutier a avut loc, în această după-amiază, pe DN 6, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, județul Caraș-Severin.

În evenimentul rutier au fost implicate trei mașini în care se aflau 12 persoane, iar în urma impactului dintre ele o persoană a murit, iar alte șase au fost rănite și au ajuns la spital, relatează news.ro

La faţa locului au fost mobilizate 4 echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Caransebeş, cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă pentru transport personal şi victime multiple şi 1 ambulanţă SMURD, precum şi 2 ambulanţe ale Serviciului Judetean de Ambulanţă Caraş-Severin.

Potrivit sursei citate, în primul autoturism au fost 3 victime, dintre care una încarcerată (şoferul), conştiente şi cooperante, în cel de-al doilea autoturism 4 victime, dintre care 3 încarcerate, 2 conştiente şi una inconştientă (şoferul).

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor, șoferul celui de-al doilea autoturism, un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani, a decedat. Celelalte șase persoane extrase au fost evaluate medical la faţa locului, iar apoi au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare.
În cel de al treilea autoturism se aflau 5 persoane, dintre care 2 copii, care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers pentru a permite cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

FOTO: ISU Caraş-Severin

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Un stâlp de iluminat a căzut peste o mașina parcată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Caraș-Severin | DN 6

Ultimele articole