Șoferiță de 54 de ani trasă pe dreapta de polițiștii argeșeni! Conducea cu 138 de km/h

de | 24.03.2024 16:20 | Județean, Eveniment

Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cadrul acțiunilor, printre cei sancționați de oamenii legii au fost și cei care au condus cu viteză excesivă.

Astfel, printre cei care au apăsat prea tare pedala de accelerație s-a aflat și  o femeie, de 54 de ani, din Pitești.

Șoferița a fost depistată, în cursul zilei de ieri, 23 martie, în timp ce se deplasa cu viteză excesivă pe DN 65B, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 138 de km/h (cu 68 de km/h mai mult față de viteza legală pe acel sector de drum).

Cum graba strică treaba, femeia s-a ales cu permisul reținut pentru o perioadă de 90 de zile. Totodată ea a fost sancționată contravențional.

Ca urmare a abaterii, cea în cauză a fost sancționată contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.”, transmite ISU Argeș

Nu a fost singura care a condus cu viteză pe DN 65 B. În aceeași situație s-a aflat și un tânăr de 23 de ani, din județul Mureș, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 121 de km/h (cu 51 de km/h mai mult față de viteza legală pe acel sector de drum).

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, tânărul s-a ales cu amendă, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru trei luni.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Un stâlp de iluminat a căzut peste o mașina parcată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 65 B

Ultimele articole