(VIDEO) Accident grav pe DN1! Elicopterul SMURD preia răniții

de | 19.04.2022 18:00 | Știri, După subiect, Eveniment, Național

INFORMAȚII NOI

Reprezentanții ISU București-Ilfov precizează că în total au fost implicate 6 autoturisme și 11 persoane. Cinci oameni au ajuns la spital: două la Elias și trei la Floreasca. De asemenea, elicopterul SMURD a preluat o persoană.

Centrul Infotrafic anunță că accidentul s-a produs pe sensul de mers către Ploieşti.

accident dn1 1 - (VIDEO) Accident grav pe DN1! Elicopterul SMURD preia răniții

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 15:51, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1- localitatea Baloteşti, km 18, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate mai multe autoturisme. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, pentru cercetări, iar din primele verificări a rezultat faptul că, în evenimentul rutier, au fost implicate 5 autoturisme”, a transmis IPJ Ilfov.

În urma impactului au rezultat 4 victime, fiind solicitat şi un elicopter SMURD, care a aterizat la faţa locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Circulaţia rutieră este restricţionată pe benzile 2 şi 3 ale ambelor sensuri de mers, se desfăşoară doar pe prima bandă ale celor 2 direcţii, valorile de trafic fiind ridicate”, a transmis Centrul Infotrafic.

 

INFORMAȚII INIȚIALE

Un accident grav a avut loc, marți, pe DN1 lângă București. Șase mașini sunt implicate, iar 5 persoane sunt rănite. Potrivit autorităților, cel puțin doi oameni sunt încarcerați.

accident-grav-dn1 (2)

La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD care va prelua răniții.

Traficul rutier este restricționat.

accident-grav-dn1 (3)

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, pentru cercetări, iar din primele verificări a rezultat faptul că, în evenimentul rutier, au fost implicate 5 autoturisme. Din impact, a rezultat rănirea a 4 persoane, care urmează să primească îngrijiri de specialitate de la echipajele medicale sosite la fața locului”, au anunțat polițiștii.

 

Sursa video: Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

acc cu

Accident cu victimă la Albota! Autoturism răsturnat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | ISU | SMURD

Ultimele articole