anchetaonline.ro

Accident grav pe DN7! TIR încărcat cu făină- implicat

de | 30.08.2022 12:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un accident rutier a avut loc, marți, pe DN 7, Valea Oltului, în afara localității Călimănești. Din cercetările polițiștilor, un TIR, încărcat cu făină, a intrat în coliziune cu 3 autoturisme și un microbuz, iar în urma impactului au fost rănite două persoane ( șoferul microbuzului și un pasager).

Victimele au ajuns la spital pentru îngrjiri medicale.

accident microbuz - Accident grav pe DN7! TIR încărcat cu făină- implicat

Foto Info Trafic 24

În urma accidentului, traficul este blocat total la kilometrul 202+500 metri, pentru repunerea pe roți a tirului care a rămas imobilizat pe carosabil. Se estimează că circulația va fi reluată în aproximativ 30-40 de minute.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă”, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Foto Info Trafic 24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: