Accident grav pe Podul Grant din Capitală! Un motociclist și-a pierdut viața

de | 06.07.2024 18:21 | Eveniment, Național

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Podul Grant din Capitală, în urma căruia un motociclist și-a pierdut viața.

Potrivit antena3.ro accidentul s-a produs imediat după ora 13.00, pe sensul de mers dinspre Piața Crângași spre Arcul de Triumf. Bărbatul, în vârstă de 30-35 de ani, a pierdut controlul motocicletei, a lovit o bordură iar apoi a căzut pe șina de tramvai.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ambulanța SMURD, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru motociclist.

La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 13.10, Brigada Rutieră a fost  sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe Podul Grant.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani a condus o motocicletă pe Podul Grant dinspre Piața Crangași către str. Turda, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi lovit bordura și a căzut pe calea de rulare a tramvaiului.

În pofida eforturilor depuse de personalul medical, a fost declarat decesul victimei la fața locului”, a transmis Brigada Rutieră.

După producerea accidentului, circulația auto a fost restricționată pe sensul de mers dinspre Piața Crângași spre Arcul de Triumf, pe sensul opus fiind restricționată doar circulația tramvaielor

Potrivit sursei citate, bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

Sursă foto: Facebook Info Trafic București si Ilfov-Facebook/ M. Mirică

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/acuum-incendiu-intr-gospodarie-leresti-175302/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arcul de Triumf | București | Ilfov