Marcel Ciolacu: ”Românii din Spania vor putea obține dubla cetățenie”

de | 06.07.2024 18:57 | Național, Politic

Premierul Marcel Ciolacu l-a primit, astăzi, la Palatul Victoria pe omologul spaniol, Pedro Sánchez, şi au discutat despre acordul între România şi Regatul Spaniei cu privire la dubla cetăţenie.

”Românii din Spania vor putea obține dubla cetățenie. Am intrat în linie dreaptă cu negocierile pe acest subiect important în cadrul discuțiilor purtate la București cu președintele Consiliului de Miniștri din Spania, Pedro Sanchez.

Am discutat totodată despre reprezentarea României la nivel european, în contextul în care premierul Sanchez este negociatorul familiei noastre politice la nivelul UE și m-am asigurat de sprijinul său în vederea obținerii unui portofoliu reprezentativ pentru România”, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook a premierului Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Stadiul lucrărilor la tunelurile “Daniela” și ”Alina”, peste 50%. Ministrul Transporturilor: ”Aici este cea mai grea lucrare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Marcel Ciolacu | Spania

Ultimele articole