Accident cu victime în Pitești! Două mașini s-au ciocnit!

de | 17.07.2022 21:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

INFORMAȚII NOI, 17 iulie, ora 21:10

 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 40 de ani, din București, care conducea un autoturism pe bld. Republicii, din direcția Centru spre Bascov, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, posibil pe fondul nerespectării culorii roșii a semaforului electric, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Pitești, care se deplasa pe str. Maternității.

În urma impactului au suferit leziuni conducătorul primului autoturism și pasagera dreapta față, femeie de 40 de ani, din București.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. 

 

 

INFORMAȚII INIȚIALE

Un accident rutier a avut loc, duminică, în municipiul Pitești, pe bld. Republicii. Din primele informații, două autoturisme sunt implicate, iar trei persoane sunt rănite, potrivit reprezentanților ISU Argeș.

Victimele sunt conștiente.

La locul evenimentului rutier se află pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 

accident pitesti - Accident cu victime în Pitești! Două mașini s-au ciocnit!

Foto ISU

 

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări.

Cei trei răniți sunt un bărbat de 40 de ani, cu răni la o mână, o femeie de 73 de ani, care a suferit traumatisme la picioare și o fată. Primii doi au fost preluați de către un echipaj SMURD, iar cea de-a treia persoană a fost preluată de un echipaj SAJ.

Încă un accident în Merișani

Un alt accident s-a produs în Merișani, acolo unde trei autoturisme au fost implicate, iar o persoană a fost rănită.

Victima este o femeie de 33 de ani, care a suferit un traumatism la cap, o plagă în zona urechii stângi și încă un traumatism la membrul inferior stâng. Femeia a fost transportată la spital.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoferiță drogată la volan! Alți tineri – depistați cu droguri într-un bar din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | Pitești | SMURD

Ultimele articole