Accident între o cisternă cu GPL și un TIR cu medicamente pe Valea Oltului!

de | 16.09.2023 11:45 | Național, Eveniment

Traficul a fost blocat total, în această dimineață, pe Valea Oltului, DN7, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Balota.

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, evenimentul a avut loc pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 221+600 de metri, în zona localității Balota, județul Vâlcea și au fost implicate o autocisternă încărcată cu GPL și un autotren încărcat cu medicamente.

Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au evacuat întreaga zonă, de teamă ca un nou dezastru să nu se repete în România.

img 1 - Accident între o cisternă cu GPL și un TIR cu medicamente pe Valea Oltului! img - Accident între o cisternă cu GPL și un TIR cu medicamente pe Valea Oltului!

Din cauza evenimentului și pentru a se evita o tragedie, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de mers.

Echipajele de la Stația Brezoi au sosit la fața locului, au stabilit un perimetru de siguranță și au evacuat persoanele din zonă. În urma recunoașterii și a măsurătorilor efectuate cu dozimetrul din dotare, nu sunt scurgeri de GPL sau depășiri ale valorilor normale. Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, a transmis ISU Vâlcea.

Potrivit ISU Vâlcea, în urma impactului nu au fost scurgeri de GPL, iar tot ce au identificat pompierii au fost scurgeri de motorină pe partea carosabilă.

Centrul Infotrafic transmite că nu au fost persoane încarcerate, însă șoferul autotrenului a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru monitorizarea și fluidizarea traficului rutier.

sursă foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur în România, sâmbătă dimineața. Ce magnitudine a avut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC | Drumul Național 7 | Râmnicu Vâlcea | Sibiu | Vâlcea | Valea Oltului