Accident între două autobuze pe DN 73! Șase persoane au ajuns la spital

de | 16.01.2024 10:08 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe DN 73, Braşov-Câmpulung. În urma accidentului au rezultat 6 victime, conștiente.

Din primele informații, accidentul s-a produs lângă localitatea Cristian din județul Brașov, la o trecere la nivel cu calea ferată. Momentan, nu se știe în ce circumstanțe a avut loc evenimentul nefericit.

Potrivit antena3.ro, într-un autobuz se aflau aproximativ 40 de persoane, iar în cel de-al doilea doar șoferul.

Imediat după coliziune, martorii au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, dar și echipaje de poliție.

În urma impactului dintre cele două autobuze, șase persoane au fost transportate la Spitalul Judetean Brasov pentru investigatii medicale de specialitate, iar alte șase persoane au refuzat transportul la spital.

Din informațiile primite, într-un autobuz se aflau aproximativ 40 de persoane, iar în cel de al doilea doar șoferul. În urma accidentului au rezultat 6 victime, conștiente. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 3 ambulanțe SAJ, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, două echipaje cu apă și spumă. S-a intervenit pentru acordarea asistenței medicale necesară victimelor și pentru evaluarea medicală a altor 6 persoane din autobuz care acuzau dureri în diferite zone ale corpului. Șase persoane au fost transportate la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale de specialitate iar alte șase persoane au refuzat transportul la spital. Toate victimele erau conștiente și au suferit traumatisme minore”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Potrivit Centrului Infotrafic, cele două autobuze transportau muncitori la fabricile din zonă, iar accidentul s-a petrecut aproape de intrarea în sediul unei firme.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 73 Brașov-Câmpulung, în apropierea localității Cristian, județul Brașov, la o trecere la nivel cu calea ferată, două autobuze care transportau muncitori au fost implicate într-un accident rutier, aproape de intrarea în sediul societății.”, transmite Centrul Infotrafic

Pentru reducerea riscului rutier, polițiștii recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Sursă foto: brașov.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat înjunghiat în inimă și ficat, salvat de medicii de la SJU Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73

Ultimele articole