Accident grav! Un pieton din Ștefănești transportat la spital!

de | 09.05.2022 19:10 | Eveniment, Județean, Știri

 

La numărul unic de uregnță 112 a fost făcută o sesizare de un accident rutier pe DN 7, mai exact în zona pasarelei de la Ștefănești.

Din informații aflăm că în urma accidentului a rezultat o victimă, un pieton care este conștient.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Formațiunii Rutiere Ștefănești pentru efectuarea cercetărilor.

 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Topoloveni către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat un pieton, bărbat de 58 de ani, din Ștefănești.

În urma accidentului, pietonul a fost rănit și transportat la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Coșești | Topoloveni