Accident în Mioveni! Unul dintre șoferi a ieșit pozitiv la DrugTest

de | 29.04.2024 17:23 | Județean, Eveniment, Importante

Un accident rutier a avut loc, ieri, 28 aprilie, pe raza orașului Mioveni, în care au fost implicate două vehicule. Din fericire, în urma evenimentului nicio persoană nu a fost rănită, acesta soldându-se doar cu pagube materiale.

La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni.

Cei doi conducători auto au fost testați aparatul DrugTest, iar pentru unul dintre ei, un tânăr de 32 de ani, din Mioveni, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

Având în vedere rezultatul testării, tânărul din Mioveni a fost dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.”, transmite IPJ Argeș

În urma ispravei sale, bărbatul de 32 de ani s-a ales cu dosar penal, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Foto descriptiv libertatea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșeni prinși transportând lemne fără acte

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole