Accident mortal cu un pieton! Victima este un tânăr de 19 ani!

de | 11.10.2022 22:00 | Eveniment, Național, Știri

Un eveniment tragic s-a produs în această seară, pe o stradă din capitală, acolo unde un pieton a fost accident mortal de o mașină.

Evenimentul rutier a avut loc pe Șoseaua Antiaeriană din București. Din primele informații, se pare că victima este un tânăr de 19 ani. Acesta se angajase în traversarea străzii când a fost lovit de o mașină.

Din păcate, deși la fața locului s-au deplasat echipajele de salvare și au încercat să îl resusciteze, tânărul a decedat.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În aceste momente, organele oficiale efectuează cercetări pentru a afla împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Foto descriptiv.

sursa foto: Info Trafic Romania

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Carambol cu 2 mașini și un TIR pe un drum național! O victimă încarcerată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole