Controale ANAF la 128 de influenceri! Nu și-au declarat veniturile din OnlyFans!

de | 11.10.2022 21:15 | Știri, Economic, Național

Doar în luna septembrie, ANAF a descoperit peste 8 milioane de lei nedeclarați de către 400 de români. Această sumă este diferența dintre veniturile care au fost declarate și banii reali, din conturi.

Mai mult de atât, conform Digi24, ANAF a verificat și 128 de influenceri care au venituri din platforme precum Youtube, Facebook sau Only Fans. Cea mai mare diferență de venit descoperită de către ANAF la persoane fizice a fost de 3,4 milioane de lei. Asta reprezintă peste jumătate de milion de lei care nu a fost achitat către stat, a informat preşedintele instituţiei, Lucian Ovidiu Heiuş, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii.

Șeful ANAF a făcut un top 3 al persoanelor cu cele mai mari diferențe între venituri și banii declarați. Astfel, pe primul loc este o persoană din Suceava, cu diferenţă între veniturile declarate şi cele estimate de 3,611 milioane de lei şi o creanţă de 577.819 lei. Pe locul 2 este un contribuabil din Ilfov, cu venituri 1,481 milioane de lei, respectiv creanţe de 237.063 lei, iar pe locul 3 un contribuabil din Vâlcea, cu 1,212 milioane de lei şi creanţe de 194.037 lei.

De asemenea, inspectorii ANAF au stabilit decizii de impunere și la persoanele care au conturi pe platforma OnlyFans.

Foto descriptiv.

Sursa Foto CaseFrumoase.ro
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean a furat energie electrică de aproape 7.000 de lei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: