anchetaonline.ro

Motociclist la 74 de ani! A murit in trafic, la Albota

de | 08.06.2023 17:12 | Știri, Eveniment, Județean

Informații noi

Din păcate, manevrele de resuscitare pentru motociclistul de 74 de ani implicat în accidentul de pe DN 65A, au fost fără rezultat, fiind constatat decesul.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 74 de ani, din Costești, care se deplasa cu o motocicletă pe DN 65A, pe raza orașului Costești, din direcția Pitești spre Costești, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, în curbă ușoară, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă spre dreapta direcției sale de mers, și intrând în coliziune cu un cap de pod.

Echipajul medical sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind constatat decesul bărbatului.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art.192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, transmite IPJ Argeș.

Informații inițiale

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu doar câteva momente, pe DN 65A, în Costești.

Potrivit primelor informații transmise de IPJ Argeș, în eveniment este implicat un motociclist.

La fața locului au intervenit polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, pentru efectuarea cercetării și stabilirea preliminară a cauzelor producerii accidentului.

Conform IPJ, motociclistul, bărbat vârstnic, a iesit în afara drumului și a lovit un cap de pod, iar la acest moment i se efectuează manevre de resuscitare de către echipajele medicale aflate la fața locului.

Citiți, de asemenea pe anchetaonline.ro

S-a urcat la volan aproape în comă alcoolică! Un șofer a fost prins cu o alcoolemie de 2 la mie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: