Accident de muncă în Curtea de Argeș! Un bărbat a fost rănit, în timp ce toaleta un copac

de | 14.02.2023 16:00 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Accident de muncă în Curtea de Argeș! Un bărbat a fost rănit, în timp ce toaleta un copac

Un muncitor în cadrul unui serviciu public de gospodărie a fost rănit, astăzi, în timp ce în timp ce toaleta un copac, în municipiul Curtea de Argeș.

Potrivit anchetatorilor, astăzi, în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la faptul că bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a căzut în timp ce toaleta un copac, pe b-dul Basarabilor.

La fața locului au ajuns polițiștii Biroului Investigații Criminale pentru a efectua cercetări și pentru a se stabili cum s-a produs incidentul. De asemenea, în zonă vor ajunge și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Muncitorul a fost preluat de către un echipaj medical. Bărbatul era conștient, acesta fiind transportat la spital.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, respectiv nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alertă! Încă un cutremur în România, cu magnitudinea de 5,7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş