VIDEO! Un șofer de 80 de ani- la volanul mașinii accidentate! Ce te mai aștepți?

de | 02.04.2022 09:37 | După subiect, Eveniment, Importante, Știri

INFORMAȚII NOI

Două persoane au fost rănite în urma accidentului produs pe DN7, la Drăganu. Este vorba de șoferul autoturismului, în vârstă de 80 de ani, și soția acestuia.  Prin urmare, se pare că nu doar tinerii reprezintă un pericol la volan, așa cum ne-am obișnuit.

Potrivit primelor cercetări, bătrânul, din București, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, într-o curbă la stânga, moment în care a părăsit carosabilul și a ajuns în capul de pod.

Atât el, cât și soția sa, în vârstă de 71 de ani, s-au ales cu răni în urma accidentului, fiind transportați la spital.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 80 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, în localitatea Drăganu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț.

În urma accidentului, atât conducătorul autoturismului, cât și pasagera din acesta, o femeie de 71 de ani, din București, au fost răniți și transportați la spital.

Conducătorului auto îi vor fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

INFORMAȚII INIȚIALE

Accident rutier, în această dimineață, pe DN7, în comuna Drăganu, pe sensul de mers Pitești-Vâlcea, acolo unde un autoturism a intrat într-un cap de pod.

masina cap de pod 2 - VIDEO! Un șofer de 80 de ani- la volanul mașinii accidentate! Ce te mai aștepți?

Foto: ISU Argeș

Momentan, nu se știe dacă sunt victime.

La locul evenimentului au ajuns polițiștii Serviciului Rutier. De asemenea, pompierii de la Detașamentul Pitești intervin cu două autospeciale, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

accident draganu - VIDEO! Un șofer de 80 de ani- la volanul mașinii accidentate! Ce te mai aștepți?

Foto;: Info Trafic Pitești

Încă un accident produs în Pitești, în zona Metro

De asemenea, un alt accident s-a produs, sâmbătă dimineața, în zona Metro din Pitești. Potrivit cercetărilor, două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma incidentului, o femeie a fost rănită. Victima acuza dureri în zona cervicală, fiind tranhsportată la spital de către un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

La locul evenimentului rutier au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole