Accident în Pitești! Pieton grav rănit

de | 06.10.2023 07:56 | Județean, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe strada George Coșbuc, din municipiul Pitești, în fața fabricii Subansamble Auto.

Din primele informații, un pieton ar fi fost călcat pe picior de o mașină. Ulterior acesta a căzut și s-a lovit la cap, devenind inconștient. Este vorba despre un bărbat de 58 de ani din Ștefănești.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Birpului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 59 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe str. George Coșbuc din municipiul Pitești, având direcția de deplasare dinspre bld. Nicolae Bălcescu către Biserica Tuturor Sfinților – Parohia Găvana I, la efectuarea virajului spre stânga pentru pătrunderea într-o parcare, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroșat un bărbat de 58 de ani, din Ștefănești.”, transmite IPJ Argeș

La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. De asemenea, la locul accidentului s-au deplasat și polițiștii pentru a efectua cercetări.

Ajuns la locul cu pricina, echipajul medical l-a găsit pe bărbat conștient, dar cu dureri la mâna dreaptă și piciorul drept.

Potrivit ISU Argeș, acesta a fost transportat la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că pietonul se afla sub influența alcoolului, iar conducătorul auto nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O fabrică de reciclare din Sibiu este în flăcări!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești