Accident rutier în Pitești! Un pieton de 70 de ani rănit!

de | 16.05.2022 15:10 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un pieton, în cartierul Găvana din municipiul Pitești.

Din informații aflăm că în urma incidentului pietonul a fost rănit ușor, acesta era conștient în momentul în care au ajuns salvatorii piteșteni.

Victima este un bărbat în vârstă de 70 de ani. Acesta a fost monitorizat de către paramedicii SMURD la fața locului, ulterior refuzând transportul la spital.

Totodată la fața locului s-au aflat și polițiștii Biroului Rutier Pitești pentru efectuarea cercetărilor.

 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Bascov, care conducea o autoutilitară, după încadrarea de pe o stradă laterală pe strada Gârlei, avand direcția de deplasare spre sensul giratoriu cu Bld. Nicolae Bălcescu, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a accidentat un bărbat de 70 de ani, din Pitești, care ar fi traversat pe marcajul pietonal.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut” precizează reprezentanții IPJ Argeș. 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro :

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Găvana | Pitești | SMURD

Ultimele articole