anchetaonline.ro

Accident rutier cu 2 victime! Șoferul era beat!

de | 04.10.2022 22:18 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment rutier a avut loc, în urmă cu doar câteva momente, în municipiul Bistrița, acolo unde un autoturism a intrat în coliziune cu o motocicletă.

Șoferul mașinii este un bărbat de 58 de ani, din Bistrița. În urma impactului, atât motociclistul, un tânăr de 17 ani, cât și pasagera de doar 14 ani, au fost răniți. A fost necesar transportul la spital pentru ambele victime.

După testarea cu aparatul etilotest s-a descoperit că șoferul avea în sânge valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să-i fie recoltate mostre biologice de sânge la spital.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

 

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Incendiu la o locuință din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: