Accident tragic! Motociclist mort după ce a intrat pe contrasens şi a intrat într-o mașină

de | 10.04.2023 20:09 | Știri, Eveniment, Național

Un accident tragic a avut loc astăzi, luni, 10 apirilie, pe DJ 591C.

Un motociclist și-a pierdut în mod tragic viața, după ce a intrat pe contrasens şi s-a lovit de un autoturism, potrivit Digi24.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a condus o motocicletă pe DJ 591C, dinspre localitatea Sânmihaiu Român spre localitatea Săcălaz, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorului motocicletei”, a declarat Poliţia Judeţului Timiş, potrivit Agerpres.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Femeie lovită de mașină în parcare la Jumbo Pitești! A ajuns la ATI!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: