Acțiune internațională desfășurată de către ISU Argeș!

de | 03.06.2022 09:07 | Știri, Județean

Aseară, 2 iunie, echipajul ISU Argeș a desfășurat un exercițiu internațional cu forțe și mijloace în teren. Acțiunea s-a desfășurat în raza municipiului Târgu Mureș și are drept scop testarea procedurilor comune de intervenție atât pentru utilitatea autorităților, cât și a cetățenilor, precizează ISU Argeș pe pagina oficială de facebook.

Cel mai important exercițiu a avut la bază simularea producerii unui incident pe platforma unui operator economic din Târgul Mureș, de asemenea, pentru gestionarea situațiilor a fost nevoie de ajutor național, cât și internațional.

isu - Acțiune internațională desfășurată de către ISU Argeș!

Pompierii din Argeș se numără, de asemenea, printre personalul specializat pentru intervenție. Evenimentele la care aceștia iau parte, sunt de natură: chimică, biologică, radiologică, nucleară și medicală.

Astfel, pentru suport, a fost nevoie de o autospecială de transport persoane și victime multiple, o remorcă cu echipamente specifice, două autocamioane cu tabăra mobilă, și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Astfel, pentru a găsi cele mai optime soluții de gestionare a unei situații de urgență, simularea joacă un rol foarte important al experienței.

isu arg

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ținta pistolarului care a ucis 4 persoane-atacând un spital din SUA!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole