Ținta pistolarului care a ucis 4 persoane-atacând un spital din SUA!

de | 03.06.2022 07:00 | Știri, Eveniment, Național

Știre Actualizată

Bărbatului care a ucis patru oameni, în ziua de miercuri, într-un atac care a avut loc la un spital din Oklahoma, ar fi avut ca țină un doctor. Pistolarul îl considera vinovat pentru durerea creată, după ce medicul i-ar fi făcut o intervenție chirurgicală., relatează Reuters, care citează declarații făcute de poliţia din oraşul Tulsa.

Agresorul, pe numele său, Michael Lewis, ar fi intrat într-un spital și ar fi deschis focul asupra personalului dar și al altor persoane din clădire. Acesta era înarmat cu o puşcă de tip AR-15 și a omorât doi medici și alte două persoane, a precizat într-o conferinţă de presă şeful poliţiei din Tulsa, Wendell Franklin.

Lewis s-a sinucis și a lăsat la locul faptei o scrisoare, a precizat Franklin. Alte persoane au fost, de asemenea, rănite.

Știre inițială

În cel mai recent atac armat din Statele Unite, patru oameni au murit și alți 10 au fost răniți. Se cunoaște faptul că un bărbat ar fi intrat cu două arme într-un spital din Oklahoma și a deschis focul asupra persoanelor de față. Acesta a fost găsit mort de către polițiști și se crede că ar fi fost vorba de o sinucidere. Motivele atacului sunt necunoscute pentru moment.

Acest eveniment are loc la o săptămână după ce un alt adolescent de 18 ani a ucis 19 copii și doi profesori la o școală din Texas. De asemenea, un alt tânăr, tot de 18 ani, a ucis 10 oameni într-un supermarket din statul New York la jumătatea lunii mai.

atac sua

Sursă foto: Digi24

La ora 16:52, dispeceratul nostru a primit un apel despre un trăgător activ la Natalie Medical Building din 6457 South Yale Avenue. Am trimis ofițerii la locație. Au luat contact cu victimele și cu suspectul la 5:01. Ofițerii care au ajuns au auzit împușcături în clădire și de aceea s-au îndreptat către etajul al doilea”, declară Eric Dalgleish, adjunctul Poliției din Tulsa, Oklahoma.

Veneam la doctor, i-am luat pe nepoții mei cu mine. E îngrozitor! Este foarte trist! S-a întâmplat atât de aproape de casă, te gândești că nu mai este sigur nicăieri să ieși pe stradă. Mă rog pentru toți cei care se află în acea clădire”, a spus o femeie.

Atacul care s-a soldat cu cel puțin patru morți și 10 răniți a avut loc într-una dintre clădirile unui spital din Tulsa, Oklahoma. Suspectul a fost, de asemenea, găsit mort. Se susține faptul că bărbatul era un tânăr, de culoare, înarmat cu o pușcă și cu un pistol. Atacatorul a folosit ambele arme, au precizat oamenii legii. Poliția a intervenit prompt și a început evacuarea clădirii, Astfel,  începând căutările unui potențial al doilea atacator, unul dintre martorii atacului a fost găsit ascuns într-un dulap.

atac sua 1

Sursă foto: Digi24

 

Tot ce poate să facă comunitatea pentru noi este să se roage pentru familiile victimelor. Sunt peste 10.000 de angajați la San Francis Health System care își dedică viețile ajutării oamenilor în nevoie, iar acest act oribil și lipsit de sens nu va schimba asta”, precizează Cliff Robertson, CEO San Francis Health System.

Acest campus e pământ sfânt pentru comunitatea noastră. De decenii aici vin la muncă eroi care salvează viețile oamenilor din orașul nostru”, spune G.T. Bynum, primar Tulsa, Oklahoma.

De asemenea, președintele Joe Biden a fost informat despre atac. Casa Albă a precizat că urmează să monitorizeze îndeaproape situația și că ataât oficialii de stat cât și cei locali au fost contactați pentru a oferi suport.

Sursă foto: Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident mortal pe Valea Oltului! Un argeșean de 27 de ani e grav rănit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Joe Biden