Acțiuni ale polițiștilor în centrul Piteștiului! S-au dat amenzi!

de | 23.07.2023 14:20 | Știri

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au desfășurat în noaptea de 22 spre 23 iulie, acțiuni în zona centrală a municipiului Pitești.

Acțiunile au fost de menținere a ordinii și liniștii publice, prevenire a faptelor contra patrimoniului prin verificarea oganizării pazei, precum și creștere a gradului de disciplină rutieră,

Au fost legitimate 70 de persoane, verificate 28 de autovehicule și au fost controlate un număr de nouă săli de jocuri de noroc și cinci localuri.

Oamenii legii au aplicat, în urma abaterilor constatate, un număr de 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.080 de lei.

Trei dintre ele, în valoare de 500 de lei, au fost date conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială și nouă amenzi în valoare de 580 de lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

 

Foto descriptiv

 


Citi de asemenea pe anchetaonline.ro

Două mașini s-au ciocnit la Curtea de Argeș! O tânără de 16 ani a ajuns la spital!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești