Acțiuni de prevenire pentru șoferii ce tranzitează municipiul Pitești! Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale!

de | 28.02.2024 16:47 | Știri, Eveniment

Polițiștii locali rutieri au efectuat, în luna februarie 2024, acțiuni de prevenire și informare pentru șoferii ce tranzitează municipiul Pitești în vederea respectării restricției de tonaj, cu precădere în zona lucrărilor de reconstrucție a podului de pe str. Depozitelor, ce traversează pârâul Bascov în zona Matrițe Dacia, soluție ce a fost avizată în urma expertizării tehnice a acestuia.

Astfel, în data de 27.02.2024, în urma acțiunii desfășurate, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor legale prevăzute de H.G. 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, referitoare la obligația conducătorului de autovehicul privind circulația numai pe sectoarele de drum pe care îi este permis accesul şi la respectarea normelor referitoare la masele totale maxime autorizate şi/sau la dimensiunile maxime admise de autoritatea competentă pentru autovehiculele conduse.

Recomandăm conducătorilor auto să respecte semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră amplasate pe raza teritorial administrativă a municipiului Pitești, precum și semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri.”, transmit polițiștii.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie de 51 de ani și două minore de 17 ani REȚINUTE de polițiștii din Curtea de Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole