Ce activități sunt la Muzeul Golești? ”Ursul păcălit de vulpe!”, ajunge la Mihăiești și Stâlpeni

de | 01.06.2024 09:19 | Județean, Lifestyle

Consiliul Județean (CJ) Argeș, prin instituțiile de cultură subordonate, a pregătit mai multe surprize pentru copii cu ocazia Zilei de 1 Iunie.

Astfel, iată programul activităților organizate sâmbătă, 1 Iunie 2024.

Muzeul Județean Argeș oferă acces gratuit copiilor şi adolescenţilor până la vârsta de 18 ani, în toate secţiile muzeului, excepţie făcând Planetariul. Muzeul va fi deschis între orele 9:00 – 19:00.

Actorii Teatrului Al. Davila îi așteaptă pe micii spectatori la Mihăiești (ora 10.00) și Stâlpeni (ora 13.00), la un super spectacol de teatru unde se vor întâlni cu personajele preferate din povestea “URSUL PĂCĂLIT DE VULPE”!

1 iunie golesti1 - Ce activități sunt la Muzeul Golești? ”Ursul păcălit de vulpe!”, ajunge la Mihăiești și Stâlpeni

Pe 1 Iunie, sărbătorim copilul și copilăria pe tărâmul magic al Muzeului Golești. Lumea aceasta a amintirilor din copilărie, a vorbelor și a jocurilor pe care le născoceam, e întotdeauna mai adevărată decât orice altă lume: ateliere de creație, expoziții deschise special pentru copii, expoziții de meșteșuguri populare, cu vânzare. Plimbări cu poneii, copacul dorințelor și alte atracții.

Foto descriptiv.

Sursă foto: Facebook CJ Argeș și Facebook Muzeul Golesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce poți face în oraș de 1 iunie? Ziua Internațională a Copilului, la Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Golești | Stâlpeni

Ultimele articole