anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier cu 2 mașini în Argeș! Victima este o femeie de 38 de ani!

de | 22.12.2022 21:19 | Știri, Eveniment, Județean

Un accident rutier, în care sunt implicate două autoturisme, a avut loc în urmă cu puțin timp pe raza localității de domiciliu, din direcția Curtea de Argeș spre Pitești.

Din verificările făcute polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Băiculești, a lovit un alt autoturism condus de o femeie de 38 de ani, din aceeași localitate.

Șoferul primului autoturism s-a angajat în schimbarea direcției de mers fără să se asigure.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă. Este vorba de femeia din cel de-al doilea autoturism, care a suferit leziuni ușoare și a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alertă cu bombă la mall! Intervenție de urgență!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: