Tragic! Un motociclist a decedat în urma unui accident rutier!

de | 05.08.2022 11:30 | Știri

UPDATE 12:00

Din păcate, motociclistul, un bărbat de 69 de ani, din Valea Mare Pravăț, este decedat.
Revenim cu detalii, după efectuarea cercetărilor la fața locului, de către polițiștii Biroului Rutier Câmpulung.”, anunță IPJ Argeș.

Din verificările efectuate de către organele legii, s-a stabilit că, un bărbat de 33 de ani, din Cetățeni, care conducea un autoturism pe DN 72 A, din  Târgoviște spre Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat într-o motocicletă, condusă, din sens opus, de un bărbat de 69 de ani, din Valea Mare Pravăț.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauz acțiunii săvârșite, va fi întocmit dosar penal de ucidere din culpă.

Știre inițială 

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 72 A,  în localitatea Valea Mare Pravăț. Coliziunea s-a produs între un autoturism și un motociclist.
La fața loclui intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de un echipaj al SAJ.

Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Încă un cutremur în România, azi dimineață!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung