O anexă a luat foc în Schitu Golești

de | 30.03.2023 09:35 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

O anexă a luat foc în Schitu Golești

Un incendiu a izbucnit, joi, la o anexă din comuna Schitu Golești.

La fața locului au intervinit pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu două autospeciale de stingere, alături de un echipaj al SAJ.

În zona respectivă au ajuns pompierii cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor. Anexa, construită din lemn, ardea generalizat. În interior, erau depozitate lemne de foc, anvelope și două butelii, iar flăcările au afectat elementele combustibile ale acoperișului unei case de care era lipită anexa.

Din fericire, salvatorii au intervenit la timp, iar cele două butelii au fost evacuate din interiorul anexei. De asemenea, a fost oprită propagarea flăcărilor la acoperișul casei.

incendiu anexa arges 2 - O anexă a luat foc în Schitu Golești

Foto ISU Argeș

În urma izbucnirii incendiului, nu au fost persoane rănite.

Nu au fost victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost depozitarea cenușei sau a jarului neatins în apropierea materialelor combustibile”, transmite ISU Argeș.

Foto descriptiv Monitorul Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Argeș! Două mașini sunt implicate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: