De acum în PNL Argeș. Elena Iagăr: ”#PrinNoiÎnșine mi se potrivește mai mult, nu credeți?”

de | 01.02.2024 10:17 | Județean, Politic

Liberalii argeșeni au anunțat oficial că Elena Iagăr s-a alăturat echipei PNL Argeș. Iată că managerul Centrului Cultural de Cultură si Arte Argeș a schimbat radical direcția politică, iar anunțul a luat prin surprindere mulți oameni din politica locală.

Elena Iagăr a fost percepută, de ani buni, ca fiind unul dintre managerii apropiați conducerii județene PSD. Aceasta și-a concentrat atenția pe promovarea tradiției și culturii, dar a rămas și o prezența notabilă în mediul public și administrativ.

”Echipa PNL Argeș, tot mai puternică!

Un nou membru de excepție s-a alăturat echipei, Elena Iagăr, managerul Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș.

În ciuda provocărilor unei conduceri politice adesea indiferente față de cultura națională, Elena Iagăr a demonstrat că păstrarea identității noastre naționale necesită mai mult decât simboluri. Cu dăruire și profesionalism, a transformat instituția pe care o conduce într-un etalon al bunelor practici.

Cu un doctorat în filologie, cercetător științific și vorbitoare a două limbi străine, Elena Iagăr este o prezență remarcabilă în domeniul cultural. Membra a unor comisii importante din Ministerul Culturii și a asociațiilor profesionale de specialitate, ea se alătură echipei PNL Arges, având responsabilitatea coordonării domeniului culturii.

«Salvarea, păstrarea și afirmarea culturii românești este o misiune plină de răspundere, pe care eu mi-am asumat-o deplin și voi continua să o fac până la sfârșit, cu toată ființa mea», spune doamna Iagăr.

Cu o astfel de contribuție în echipă, vom da Argeșului o nouă dimensiune culturală și continuăm să afirmăm cu mândrie identitatea noastră națională”, au transmis, pe pagina de Facebook, cei de la PNL Argeș.

Elena Iagăr a redistribuit postarea pe pagina acesteia de Facebook precizând: ”#PrinNoiÎnșine mi se potrivește mai mult, nu credeți?”

Sursă foto: Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

BREAKING NEWS! Politic: Elena Iagăr a intrat în PNL!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Elena Iagăr | Ministerul Culturii

Ultimele articole