BREAKING NEWS! Politic: Elena Iagăr a intrat în PNL!

de | 31.01.2024 17:54 | Știri, Importante, Politic

Elena Iagăr, managerul Centrului Cultural de Cultură si Arte Argeș a decis să schimbe radical direcția politică și s-a alăturat PNL Argeș, anunța surse liberale.

Una dintre cele mai proeminente personalități din sfera destul de văduvită a culturii județene, manager cu ștate vechi, Elena Iagăr este percepută, de ani buni, ca fiind unul dintre manageri publici afiliați conducerii județene PSD, motiv pentru care decizia domniei sale de a părăsi partidul care conduce județul și de a se alătura liberalilor este una destul de surpinzătoare.

În ultimii ani, întreaga sa activitate s-a focusat pe promovarea valorilor tradiționale și culturale, Elena Iagăr rămânând, în același timp, și o prezența vie în spațiul public și administrativ.

Conform primelor informații, ea ar urma să facă parte din echipa PNL Argeș pentru Consiliul Județean.

Această decizie naște o situație complexă, având în vedere faptul că instituția manageriată de Elena Iager funcționează sub umbrela Consiliului Judetean Argeș, condus de liderul PSD Ion Mînzînă, dar este limpede că proaspăta liberală și-a evaluat bine riscurile și avantajele unei decizii politice atât de surprinzătoare.

În 2022, Elena Iagăr și-a obținut titlul de doctor în Filologie, iar din decembrie 2023 a fost reconfirmată ca manager al Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș, obținând nota 9,84 în cadrul concursului organizat de CJ.

Tot anul trecut, Elena Iagăr a fost desemnată să facă parte din Comisia Națională pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial din Ministerul Culturii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: