(VIDEO) O casă a fost cuprinsă de flăcări, în Argeș

de | 16.02.2023 07:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

(VIDEO) O casă a fost cuprinsă de flăcări, în Argeș

Un incendiu a izbucnit, joi dimineață, la o casă și o anexă din comuna Domnești. Pompierii s-au luptat aproximativ 4 ore și jumătate cu flăcările, care au afectat locuința și anexa pe aproximativ 250 mp.

În zona respectivă au intervenit pompierii cu două echipaje și o autospecială pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. De asemenea, în sprijinul acestora acționează și un echipaj de la SVSU Domnești cu o autospecială de stingere ale incendiilor.

incendiu domnesti 2 - (VIDEO) O casă a fost cuprinsă de flăcări, în Argeș

Foto ISU Argeș

Casa era locuită, dar din fericire, nu erau persoane în interiorul ei atunci când a izbucnit incendiul. Prin urmare, nu au fost persoane rănite.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

 

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mașină răsturnată la intrare în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole