anchetaonline.ro

(VIDEO) Panică într-o localitate din Argeș, după izbucnirea unui incendiu! Vecinii au sunat disperați la 112

de | 07.04.2023 11:44 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI, ora 16:30

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, camera centralei termice a fost afectată, în urma izbucnirii focului. De asemenea, au luat foc au ars elemente din structura acoperișului și materiale depozitate la etajul superior al imobilului, pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

Mai mult, flăcările violente s-au propagat și la o anexă lipită de casă.

Pompierii au reușit să evite propagarea flăcărilor la parterul locuinței, salvând mai multe bunuri din interiorul casei.

Echipajul medical ajuns la locul solicitării, nu a identificat victime.”, transmite ISU Argeș.

WhatsApp Image 2023 04 07 at 15.43.46 - (VIDEO) Panică într-o localitate din Argeș, după izbucnirea unui incendiu! Vecinii au sunat disperați la 112

Din fericire, nu au fost persoane rănite. Pompierii transmit că atunci când au ajuns forțele de intervenție, nu se aflau oameni în locuință.

Vecinii s-au panicat, existând mai multe apeluri la numărul unic de urgență 112, care anunțau incendiul și amploarea focului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coșul sau burlanul de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile”, adaugă ISU Argeș.

Informații inițiale

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu doar câteva momente, la o locuință din localitatea Merișani, satul Vâlcele.

La fața locului se deplasează de  urgență pompierii de la Deatașamentul Pitești cu o cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Se suplimentează forțele cu încă o autospecială de stingere.

Foto/ Video ISU Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Caz șocant în Argeș! Băiețel de 12 ani bătut de un grup de fete la școală și spre casă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș