ACUM! Percheziții la o primărie din Argeș!

de | 21.09.2022 13:00 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

În cursul zilei de azi, de 21 septembrie, s-au efectuat un  număr de 3 mandate de percheziție în Argeș de către polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești,  emise de Judecătoria Pitești. Astfel, una dintre ele fiind la sediul unei primării argeșene iar celelalte două  la sediul și punctul de lucru al unei societăți comerciale.

Oamenii legii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, delapidare și abuz în serviciu, conform art. 320 alin.1, 323, 295 și 297 din Codul Penal. De asemenea, după aplicarea mandatelor de percheziție, au fost luate mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie în cauză, urmând ca după administrarea probatorioului, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Un depozit de floarea soarelui este în flăcări în Abota!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș