(VIDEO) Femeie spulberată pe trecerea de pietoni! Accident mortal pe DN73

de | 12.05.2023 09:43 | Știri, Eveniment, Județean

(VIDEO) Femeie spulberată pe trecerea de pietoni! Accident mortal pe DN73

Tragedie astăzi într-o localitate din nordul județului Argeș. O femeie a fost spulberată de un autocamion pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc pe drumul național dintre Pitești și Brașov, în localitatea Rucăr din județul Argeș. O femeie de 60 de ani intenționa să traverseze pe trecerea din fața primăriei.

Dinspre Câmpulung spre Brașov, mergea un camion platformă cu autoturisme, al cărui șofer probabil nu observat-o. Femeia a fugit pe trecere și a fost lovită de transportor, cu toate că șoferul a tras de volan în ultimă instanță pentru a o evita.

Șoferul camionului, un bărbat de 32 de ani în Pitești, a coborât imediat să vadă în ce stare se află femeia. Fusese târâtă sub transportor și nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Din păcate, echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul victimei.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Informații inițiale

Un accident rutier, deosebit de grav, s-a petrecut în cursul acestei dimineți de vineri, pe DN 73, Rucăr.

Conform primelor date transmise de IPJ Argeș, în eveniment ar fi implicat un TIR, iar în urma incidentului s-a soldat o victimă ce are calitatea de pieton.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr sunt la fața locului pentru primele măsuri, urmând ca cercetările să fie efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung.

Accident rutier în care o persoană de sex feminin a fost lovită de un cap tractor cu remorcă pe raza localității Rucăr, iar victima a rămas sub vehicul (nu sub roți).
Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.”, transmite ISU Argeș.

Revenim cu mai multe informații.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr de 18 ani a furat o locomotivă și s-a plimbat cu ea pentru a face o poză pe care să o publice pe rețelele de socializare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | DN 73 | Pitești | Rucăr