Un tânăr de 18 ani a furat o locomotivă și s-a plimbat cu ea pentru a face o poză pe care să o publice pe rețelele de socializare!

de | 12.05.2023 09:32 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr de 18 ani care s-a urcat într-o locomotivă a unei companii private și a plecat, are un motiv halucinant în spatele gestului.

Acesta fost reținut pentru 24 de ore.

Tânărul, care a intrat în cabină și a condus locomotiva, după ce a ridicat și conectat pantograful, a parcurs 200 de metri și a trecut chiar și prin două macaze înainte ca locomotiva să fie oprită pe o altă linie, conform Antena 3 CNN.

Băiatul a dat și o explicație pentru care a recurs la acest gest. Se pare că tânărul își dorea o fotografie pentru rețelele sociale.

La data de 10 mai a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța – Postul de Poliție Transporturi Feroviare/Transporturi Navale Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a urcat într-o locomotivă garată și a pus-o în mișcare.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, de 18 ani, care ar fi deplasat locomotiva pe o distanță de aproximativ 200 de metri. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere sau semnalizare falsă”, a transmis Poliția.

 

Foto descriptiv.

Foto News Bucuresti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ISU va susține financiar cetățenii străini proveniți din războiul din Ucraina!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole