anchetaonline.ro

Adăpostul de câini Smeura face ANGAJĂRI

de | 15.03.2022 22:12 | Anunțuri

  • Asociaţia Tierhilfe Hoffnung – Adăpostul de câini Smeura angajează tehnicieni veterinari şi îngrijitori animale.
  • Pentru mai multe informaţii sunaţi la numărul de telefon 0733 929 351.

Adăpostul de câini de la Smeura se află numai la câțiva km de Pitești, în comuna Moșoaia, sat Smeura.

Biobaza se întinde pe o suprafață de peste 4 ha, adăpostind cei peste 6000 de câini în 33 de padocuri, zone de carantină, recuperare și zone special amenajate pentru pui și mame cu pui. De asemenea câinii cu probleme speciale au parte de un spațiu amenajat pentru nevoile lor.

Doamna Ute Langenkamp, a finanțat de la începuturile existenței Adăpostului de câini Smeura și asigură în continuare suport financiar complet: întreținere adăpost, reparații, îmbunătățiri, construcții, salarii angajați, hrană, vaccinuri, produse medicamentoase de uz veterinar, ustensile și aparatură medicală, chirie, utilități (electricitate, apă, canalizare), încălzire, telefon, întreținere mașini, carburant și multe altele și, mai târziu cumpărarea Smeurei.

Începând cu anul 2013 doamna Ute Langenkamp s-a pensionat și conducerea adăpostului de la Smeura a fost preluată de către domnul Matthias Schimdt, pregătit și instruit special de către aceasta. Domnul Schmidt este și președintele Tierhielfe Hoffnung e.v., firma care finanțează în întregime adăpostul.

24 iunie biobaza smeura - Adăpostul de câini Smeura face ANGAJĂRI

Citește articolele pe același subiecte: comuna Moșoaia | Pitești | Smeura
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: