EXCELENȚĂ ÎN ADMINISTRAȚIE: Primarii GHEORGHIȚĂ BOȚÂRCĂ și ION DUMITRU

de | 22.11.2023 14:30 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Ca în fiecare an, Titlurile de Excelență Ancheta 2023 au mers către 5 secțiuni importante: Reprezentare națională | Mediul de afaceri | Instituții publice | Administrație și societate civilă.

Au fost premiate, în cadrul evenimentului „Balul Ancheta” de vinerea trecută, personalități care – prin întreaga activitate desfășurată în domeniile în care activează și conduc sau prin proiecte importante desfășurate în ultimul an – și-au pus amprenta asupra dezvoltării Argeșului, în toate palierele de activitate. Iată care au fost laureații anului 2023:

4. Gheorghita Botarca

▼ ADMINISTRAȚIE:

Domnul GHEORGHIȚĂ BOȚÂRCĂ – primar al orașului Topoloveni

Pentru performanță administrativă, pentru cei 34 de ani de anduranță, tenacitate, viziune și reușite în managementul public, precum și pentru rolul determinant în procesul de modernizare și dezvoltare a orașului Topoloveni.”

Gheorghiță Boțârcă este edilul pe care o comunitate îl respectă, îl îndrăgește și îl votează – fără întrerupere – din  22 decembrie 1989. Este cel mai longeviv primar din România, cu 9 mandate câștigate și sute de proiecte realizate. S-a remarcat puternic, în ultimii ani, prin abilitatea de a valorifica potențialul maxim al resurselor de finanțare naționale și externe, care au transformat fiecare sector din viața edilitară a Topoloveniului într-unul modern, civilizat, adaptat anului 2023 și așteptărilor populației. De la infrastructură rutieră și edilitară la infrastructură urbană, de la oportunități de timp liber la cultură, de la servicii publice la educație, Topoloveniul a traversat – în mandatele domniei-sale – un proces de transformare uriaș, devenind o localitate modernă, tânără, vie.

și

Domnul ION DUMITRU – primar al comunei Albota, președinte ACoR Argeș

Pentru întreaga activitate în administrația publică a județului Argeș, pentru cei 27 de ani de anduranță, determinare și provocări administrative gestionate cu succes, pentru fermitatea cu care reprezintă și apără interesele colegilor primari din întregul aparat administrativ al Argeșului.”

4. Ion Dumitru - EXCELENȚĂ ÎN ADMINISTRAȚIE: Primarii GHEORGHIȚĂ BOȚÂRCĂ și ION DUMITRU

Primarul Ion Dumitru  a construit propriul profil administrativ, bazat pe determinarea de a transforma o localitate din mediul rural într-una în care condițiile de viață echivalează cu cele mai multe centre urbane. Este – de peste 25 de ani – vocea neclintită, fermă, puternică, respectată a unei comunități profesionale, cea a primarilor din Argeș și din România. Are profilul unui biruitor asupra vremurilor, greutăților, schimbărilor și provocărilor care au marcat administrația publică a ultimilor 25 de ani, iar funcția de președinte al Asociației Comunelor din România – filiala Argeș certifică votul de încredere și respectul colegilor primari față de performanțele administrative, dar și față de forța de reprezentare a domniei-sale.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Argeș | Asociația Comunelor din România | Ion Dumitru | Topoloveni

Ultimele articole