Zeci de polițiști au venit să îi aducă un ultim omagiu lui Condoruș Savaste, la Capela Sfântul Gheorghe

de | 22.11.2023 14:54 | Județean, Eveniment

Zeci de polițiști sunt, în aceste momente, la Capela Bisericii Sfântul Gheorghe, unde a fost depus trupul neînsuflețit al lui Condoruș Savaste, polițistul local ucis de un tânăr, pentru a îi aduce un ultim omagiu.

Ei au venit cu autospecialele.

12566fcd bf6f 477f 9668 0d3e17c57097 - Zeci de polițiști au venit să îi aducă un ultim omagiu lui Condoruș Savaste, la Capela Sfântul Gheorghe

Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face pana joi, 23 noiembrie, la ora 12:00, când va avea loc înmormântarea, la cimitirul Sfântul Gheorghe.

Slujba de înmormântare va fi între orele: 12.00-13.00 la Biserica Sf. Gheorghe (str. Stadionului, Pitești).

Traseu cortegiului funerar va fi : Biserică- sediul Poliției Locale Pitești (bld. Eroilor, nr. 30) – domiciliul defunctului (str. Exercițiu) – cimitir (str. Stadionului, Pitești).

Reamintim faptul că, polițistul local din Pitești, Condoruș Savaste, bătut de un tânăr de 19 ani, a murit după două săptămâni de comă.

Din păcate, polițistul local, în vârstă de 55 de ani, în timp ce își făcea datoria, a fost victima unei agresiuni grave, în seara zilei de 4 noiembrie, în stația de la Colegiul Brătianu.

Agentul i-a atras atenția unui tânăr de 19 ani, din Moșoaia, că nu are voie să bea pe stradă și că deranjează călătorii care așteptau în stație. Deranjat, individul l-a lovit cu pumnul în față pe polițist, care a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt.

În urma loviturii, agentul a ajuns la spital pe secția ATI, intubat. Din nefericire, după două săptămâni de comă, bărbatul a murit pe patul de spital.

Moartea lui a lăsat în urmă lacrimi și durere atât în rândul familiei, cât și în sufletul apropiaților și al colegilor.

foto/video Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Trupul neînsuflețit al lui Condoruș Savaste va fi depus la Capela Sfântul Gheorghe

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești

Ultimele articole