Admiterea la liceu 2023. Iată când au loc probele pentru elevii care vor în clase cu regim bilingv

de | 13.05.2023 18:32 | Știri, Județean, Lifestyle

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Argeș a publicat pe site-ul instituției lista cu programarea testelor de aptitudini și a probelor de verificare a cunoștințelor de limbă modernă pentru admiterea în clasele cu predare a unei limbi moderne în regim bilingv. Astfel, teste – scris și oral – sunt programate în perioada 17 – 19 mai.

Puteți verifica aici ziua și ora când se susține examenul la unitatea de învățământ dorită.

Se apropie desfășurarea probelor de aptitudini și a probelor de verificare a cunoștințelor de limbă modernă/maternă, în cadrul calendarului de admitere în învățământul liceal pentru anul școlar 2023-2024. Înscrierea candidaților la proba de verificare este programată în perioada 15 – 16 mai. Apoi urmează desfășurarea probelor, 17-19 mai, și pe data de 22 mai va avea loc  comunicarea rezultatelor. Proba de verificare a cunoștințelor de limbă modernă poate fi echivalată/recunoscută, printr-un certificat obținut la un examen cu recunoaștere internațională. De altfel, documentele necesare pentru echivalarea și recunoașterea rezultatelor obținute la examene cu recunoaștere internațională cu proba de verificarea a cunoștințelor de limbă modernă pentru admiterea în clasa a IX-a cu program bilingv de predare a unei limbi moderne pot fi depuse la unitatea de învățământ de proveniență până la data de 22 mai 2023.

Foto descriptiv. Sursă foto: Ziarul National.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești. Peste 500 de sportivi din toată țara sunt așteptați la ”Dansul Florilor”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISJ Arges