S-a aflat cauza morții fetei de 17 ani, căreia i s-a făcut rău în sala de fitness

de | 22.11.2022 13:12 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

S-a aflat cauza morții fetei de 17 ani, căreia i s-a făcut rău într-o sală de fitness, în Alba Iulia.

Potrivit autopsiei, decesul Flaviei s-a produs pe fondul unei insuficiențe cardio-respiratorii acute, consecutive unui infarct miocardic acut, conform Alba24.ro.

Adolescenta a murit, sâmbătă, în timpul unui antrenament, într-o sală de fitness din Alba-Iulia. Fata a fost văzută de către un bărbat, în momentul în care i s-a făcut rău, după ce s-a antrenat cu o bară de 18 kilograme. Acesta a anunțat personalul sălii, iar oamenii au intervenit de urgență, fiindu-i acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței. Din nefericire, însă, inima Flaviei se oprise.

Potrivit B1tv, tânăra era sportivă, până în clasa a VIII-a a făcut înot de performanță. Ulterior, a renunțat pentru a avea timp de școală. S-a reapucat de sport când s-a pregătit de admitere la liceul militar din Alba-Iulia, acolo unde a fost transferată în clasa a zecea.

Sâmbătă, adolescenta a mers la sala de fitness pentru ultima dată.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Alba, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pasagerul mort la Metro: Alin Marinete, fratele omului de afaceri Bogdan Marinete!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole