Adrian Miuțescu: „Tuturor elevilor și profesorilor le urez succes în noul an școlar!”

de | 05.09.2022 10:40 | Știri, Județean, Politic

Deputatul Forța Dreptei Argeș, Adrian Miuțescu, a transmis în această dimineață un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar, adresat tuturor elevilior și profesorilor.

Acesta a menționat faptul că fiecare început de an școlar este o ocazie de bucurie și înseamnă speranța unui nou început.

 

Le urez celor care astăzi simt emoția primei zile de școală un an bun, care să îi ducă mai aproape de visele lor profesionale și intelectuale.

 

Îmi doresc din toată inima ca porţile şcolilor să rămână mereu deschise şi primitoare, pentru toți elevii, mai mici sau mai mari. Să lucrăm împreună pentru ca acest lucru să fie posibil în viaţa fiecărui copil.

 

Tuturor elevilor și profesorilor le urez multă sănătate și succes în noul an școlar!” a precizat deputatul Forța Dreptei Argeș.

 

 

Miuțescu Forța Dreptei an

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Forța Dreptei