Adrian Miuțescu: „Propunerile Forța Dreptei de reducere a prețului la pompă și a tarifelor la energie nu sunt luate în calcul de coaliția aflată la guvernare”

de | 17.11.2022 14:45 | Știri, Județean, Politic

Deputatul argeșean Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a transmis un mesaj în mediul online în care a precizat faptul că miercuri, 16 noiembrie, acesta împreună cu colegii deputați din Forța Dreptei, au votat împotriva proiectului de lege care aprobă Ordonanța 16/2022 privind modificarea Codului Fiscal.

 

Parlamentarii PSD, PNL și UDMR au votat pentru menținerea suprataxării contractelor de muncă part-time și pentru creșterea impozitului pe dividende. Ca liberali, nu puteam fi de acord cu astfel de măsuri.

 

De asemenea, ne-am opus la votul pentru proiectul de lege privind aprobarea OUG nr.144/2021 pentru modificarea şi completarea Legii serviciului de alimentare cu apă şi canalizare. Acestă ordonanță nu face decât să pună noi biruri pe spinarea cetățenilor, într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic.

 

Am susținut, în plenul Camerei Deputaților, că nu este momentul să fie aprobată o astfel de ordonanță, care va duce la majorarea tarifelor la apă și canalizare. În schimb, propunerile Forța Dreptei de reducere a prețului la pompă și a tarifelor la energie nu sunt luate în calcul de coaliția aflată la guvernare”, a transmis deputatul Adrian Miuțescu.

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole