Adrian Miuțescu: ”Suntem obligați, de faptele de glorie ale înaintașilor noștri, să luptăm pentru un viitor mai bun”

de | 01.12.2023 11:16 | Pitești, Lifestyle

Adrian Miuțescu, deputat și vicepreședinte Forța Dreptei, a fost prezent astăzi la manifestările organizate la Pitești pentru celebrarea Zilei Naționale a României. Deputatul Adrian Miuțescu a transmis un mesaj de onorare a trecutului, cu speranţa că lecţiile istoriei reprezintă un exemplu pentru fiecare dintre noi.

Sursă foto: Facebook Adrian Miuțescu. 

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

Împreună cu o delegație a partidului Forța Dreptei Argeș, condusă de președintele Emanuel Soare, am participat azi la manifestările din Pitești, dedicate Zilei Naționale. Am depus o coroană de flori, la Cimitirul Eroilor, în cinstea eroilor neamului, care s-au jertfit pentru libertate și pentru integritatea teritorială a țării. Am participat apoi la parada organizată în Pitești cu ocazia zilei de1 Decembrie.

Le mulțumesc colegilor pentru participare și consider că nu trebuie să uităm niciodată sacrificiile înaintaşilor noştri, pe care îi cinstim cu respect. Ne onorăm trecutul, cu speranţa că lecţiile istoriei reprezintă un exemplu pentru fiecare dintre noi. Și suntem obligați, de faptele de glorie ale înaintașilor noștri, să luptăm pentru un viitor mai bun şi mai prosper.

Urez tuturor românilor ca ziua de 1 Decembrie să le aducă numai gânduri bune, iar speranțele și planurile lor să fie încununate de succes.

La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, a transmis deputatul și vicepreședinte Forța Dreptei, Adrian Miuțescu.

Sursă foto: Facebook Adrian Miuțescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputat Adrian Miuțescu: Sfântul Andrei, ocrotitorul României, să vă călăuzească pașii. La mulți ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu