S-a aflat cine a câștigat America Express! Filmările s-au încheiat

de | 22.01.2023 13:20 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

S-a aflat cine a câștigat America Express! Filmările s-au încheiat

Filmările pentru una dintre cele mai iubite emisiuni din România s-au terminat, iar odată cu finalizarea lor, s-a aflat și cine sunt câștigătorii marelui premiu de 30.000 de euro.

Echipa de producție și concurenții au revenit în țară după încheierea filmărilor pentru reality show-ul America Express. Echipa câștigătoare a primit un premiu de 30.000 de euro.

De această dată, echipele alese pentru emisiune nu au mai mers în Asia, așa cum s-a întâmplat cu cei care au concurat în celelalte ediții, ci în America Centrală și de Sud. Aceștia s-au aflat în situația de a se descurca cu un dolar pe zi, fără mijloace de transport, mâncare și cazare.

Nouă cupluri de concurenți au mers în Mexic, Guatemala și Columbia.

Andreea Balan si Andreea Antonescu 2 - S-a aflat cine a câștigat America Express! Filmările s-au încheiat

Foto Playtech.ro

Emisiunea a debutat pe micile ecrane duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, atunci când gazda reality show-ului, Irina Fodor, a prezentat echipele participante: Chef Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, Doina Teodoru, rapperul Puya şi soţia Melinda, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, comedianţii Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, Ovidiu Buta şi Joaquin Bonilla, Jean Gavril şi fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja şi prietenul ei, Pufeh, fostele gimnaste Larisa Iordache şi Diana Bulimar, vloggerița Bianca Adam şi mama ei, Mihaela.

S-a aflat cine a câștigat America Express!

Deși emisiunea este încă în desfășurare, primele episoade fiind difuzate în această săptămână, s-a aflat deja cine sunt marii câștigători.

Potrivit surselor Gândul.ro, în ultima cursă s-au calificat echipele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Corea și Chef Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru.

scarlatescu doina - S-a aflat cine a câștigat America Express! Filmările s-au încheiat

Foto Antena 1

Conform sursei citate, cei care au câștigat sezonul 5 și premiul în valoare de 30.000 de euro sunt comediantul Bordea și prietenul său Cortea.

cortea si bordea 1920x1000 1 - S-a aflat cine a câștigat America Express! Filmările s-au încheiat

Foto Radio Infinit

Eu cu baby (Cătălin Bordea) facem echipă în America. O să-mi fie foame, cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame”, scria Nelu Cortea pe contul său de socializare înainte să ajungă în America.

E oficial, mergem la muncă în străinătate”, scria şi Cătălin Bordea.

Va rămâne de văzut dacă aceste zvonuri vor fi și confirmate.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

TikTok ar putea să dispară din Europa

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole