Aflat în timpul liber, un polițist s-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier

de | 08.03.2024 00:07 | Național, Eveniment

Un polițist din Turnu Măgurele s-a ales cu dosar penal după ce a produs un accident rutier. Agentul în vârstă de 32 de ani, aflat în timpul liber, conducea un autoturism pe strada Stadionului din localitate,  iar într-o curbă a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a oprit cu mașina în curtea unui magistrat.
Potrivit news.ro, accidentul a avut loc joi dimineaţă, iar bărbatul este polițist la Biroul Ordine Publică Turnu Măgurele.
Evenimentul a fost sesizat la 112, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii.
La data de 7 martie a.c., în jurul orei 08:00, Poliţia Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident de circulaţie, pe strada Stadionului din localitate. Cercetările preliminare au indicat ipoteza că şoferul unui autoturism, bărbat în vârstă de 32 de ani, din Turnu Măgurele, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu porţile de acces şi gardul unui imobil, provocând distrugeri.”, a transmis IPJ Teleorman
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar colegii săi au constatat că acesta se afla sub influența alcoolului. Rezultatul testării a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care agentul a fost dus la spital pentru a i se recolta sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Menţionăm faptul că bărbatul în cauză este poliţist şi se afla în timpul liber”, au mai transmis reprezentanții IPJ Teleorman.
În momentul incidentului, în mașina polițistului se afla și un elev, care efectuează un stagiu de practică la Poliția Turnu Măgurele.
Deși nu au fost raportate persoane rănite în urma accidentului, pagubele materiale cauzate sunt semnificative.
Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Sursă foto:telegrafonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu puternic în Capitală! Arde un atelier de prelucrare a lemnului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: