Ai văzut filmul? Avatar: The Way of Water, încasări record

de | 16.01.2023 14:52 | Știri, După subiect, Lifestyle

Filmul ”Avatar: The Way of Water”, în regia lui James Cameron, continuă să domine box office-ul nord-american, informează AFP potrivit Agerpres. Filmul poate fi văzut și la noi.

De altfel, filmul a ajuns în top pentru a cincea săptămână consecutivă, având încasări de 31 de milioane de dolari, potrivit cifrelor preliminare furnizate duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, arată sursa citată.

Filmul face parte dintr-o serie de patru povești

Continuarea superproducţiei SF din 2009 se petrece într-un spaţiu acvatic și a obţinut încasări de peste 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial. Filmul face parte dintr-o serie de patru povești; filmările la ”Avatar 3” au fost finalizate și urmează să fie lansat în decembrie 2024. Povestea începe la zece ani după acțiunea din primul film, unde Jake și Neytiri trăiesc fericiți în Pandora alături de copiii lor – trei biologici (doi băieți și o fată), o adolescentă adoptată (fiica cercetătoarei Dr. Grace, jucată de Sigourney Weaver), dar și un copil orfan uman, Spider. Locuitorii planetei au de înfruntat din nou colonizarea și atacurile oamenilor. Din dorința de a-și proteja clanul, Jake și familia acestuia părăsescpădurea și se mută la ocean. Aici ei sunt nevoiți să se adapteze apei.

M3GAN

Referitor la încasări, pe locul al doilea regăsim filmul de groază ”M3GAN”, care îşi menţine locul secund în a doua săptămână de prezenţă în cinematografe, cu încasări de aproape 18 milioane de dolari. Acest film de groază spune povestea unui robot-păpuşă, programat să fie cel mai bun însoţitor al unei fetiţe rămase orfane, dar care începe să capete o viaţă proprie.

”Puss in Boots: The Last Wish”, se regăseşte pe locul al treilea, cu încasări de 13,4 milioane de dolari în al patrulea weekend de prezenţă în sălile de cinematograf. Filmul de animație, aventuri și comedie american din 2022 este regizat de Joel Crawford și Januel Mercadoși, și scris de Paul Fisher și Christopher Meledandri. În film, personajul principal pleacă într-o aventură dorind să-și recupereze cele opt vieți pierdute. În rolurile principale îi găsim pe actorii Antonio Banderas, Salma Hayek, Olivia Colman, Florence Pugh, Samson Kayo și Harvey Guillén.

Foto descriptiv. Sursă foto: protv.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ai pe listă una dintre destinații? Top 9 city break în 2023

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: