Așteptarea a luat sfârșit! S-a deschis al doilea McDonald’s din Pitești!

de | 22.09.2023 13:25 | Lifestyle, Pitești

Vești bune pentru piteștenii care îndrăgesc produsele McDonald’s!

Începând de astăzi, 22 sptembrie aceștia le pot gusta și în noua locație din bd. Nicolae Bălcescu, nr. 158.

McDonalds

Expansiunea McDonald’s în România continuă cu o nouă locație, situată în zona de nord a Piteștiul. Acesta este al doilea restaurant deschis pentru piteșteni și este locația cu numărul 98 din țară.

Noul McDonald’s  oferă un pachet complet de servicii, și anume McDonald’s: Drive-Thru, McDelivery & McCafé.

Restaurantul are o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați, un design modern și o capacitate de 98 de locuri în interior și 60 locuri pe terasă.

În ceea ce privește investiția aceasta s-a ridicat la peste 11 milioane de lei și reafirmă angajamentul McDonald’s pentru practicile sustenabile.

Alături de coșurile de colectare selectivă și disponibilitatea de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant marchează o premieră în portofoliul McDonald’s prin integrarea panourilor fotovoltaice, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.

 

McDonald’s Pitești este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea și servirea produselor. Printre inovațiile disponibile se numără ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la linia de drive, și kioskurile de comandă. Acestea permit personalizarea produselor și plata contactless”, transmit reprezentanii companiei. 

Aceștia mai anunță faptul că utilizatorii aplicației McDonald’s pot beneficia de recompense și oferte prin scanarea codului QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitate. Mai mult decât atât, clienții pot comanda prin funcția Mobile Order & Pay din aplicația McDonald’s și ridica comanda de la linia de Drive, din restaurant sau pot comanda pentru servire la masă, înainte de a ajunge în restaurant.

Trebuie precizat că noul restaurant beneficiază și de o zonă dedicată pentru delivery, concepută special pentru a eficientiza fluxul comenzilor.

În ceea ce privește programul restaurantului, acesta  este următorul:

  • LUNI -JOI și DUMINICA – între 07:00 – 24:00
  • VINERI ȘI SÂMBĂTP  – între 07:00 – 02:00
  • NON STOP pe linia de drive.
  • McDonalds

McDonald’s este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 36.000 de restaurante care servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în 117 țări.

Misiunea companiei este să fie mereu restaurantul preferat al clienților și să îi întâmpine cu produse proaspete, pregătite la fiecare comandă din ingrediente de cea mai bună calitate.

McDonalds

Primul restaurant McDonald’s din România s-a deschis în 1995, la Piața Unirii din București. Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, operatorul restaurantelor McDonald’s din Estonia, Letonia, Lituania, Grecia, Malta și România. Premier Capital operează 174 de restaurante în 6 țări și are 9.000 de angajați. McDonald’s are în România 98 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 50 restaurante cu McDrive și 53 de cafenele McCafé.

La ora actuală compania are o echipă de peste 5.300 de angajați.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

NORD! S-a deschis un nou restaurant cu linie de autoservire!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Grecia | Lituania | McDonald’s | Nicolae Bălcescu | Pitești